söndag 14 december 2008

Hatamagsjukaklubben...

...startar jag snart, nån mer som hänger på?! Kvällen den 11:e somnar Agnes sött, bara för att vakna en timme senare och spy ner mig och halva sängen (hon sov hos mig)... bara att röja ur alla sängkläder, ladda tvättmaskinen och duscha ungen. Sen var det spymaraton hela natten, jag sov väl nån minut mellan varven, men var på helspänn hela tiden för varenda liten harkling från henne. Fredagen, då vi skulle lussat på dagis med tomteklänningen som jag aldrig hann sy, skulle gjort det fredag förmiddag, tillbringade vi i sängen och tittade på TV. Förra året var hon oxå masgsjuk precis på Lucia, minns att en av sönerna oxå var magsjuk Luciadagen när han gick på dagis... ja, man får väl vara glad att det inte varit på julen än iaf, det skulle ju vara ännu värre. Kan man inte bara utrota dessa otäcka virusar... eller hitta på ett vaccin, jag skulle kunna betala ganska mycket för en sån spruta.

Annars har helgen gått i nålarnas tecken, men inte synålarna denna gång, utan provtagningsnålarna, gjorde mina första pass på nya jobbet på labet på vårdcentralsjouren i stan. Det var trevligt och riktigt roligt, förutom att jag är så trött!!! Sov ju dåligt innan, sen jobbade jag till 21 i lördags och gick på igen 7.40 i morse. Kommer att jobba varannan helg där, så det är bara att vänja sig, men som sagt, det var jättetrevligt, så det kommer nog bli bra. Svårare att hinna med att sy bara... men jag försöker så gott jag hinner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

sen jag började jobba i september har jag oxå svårt att få tiden att räcka till för att sy, och sitter jag och syr är det ofta med dåligt samvete för att disken får vänta eller något åt det hållet...
och så är jag väldand avundsjuk på dej som får sitta och sticka folk! gud vad kul! (fast aldrig på ett barn, bara vuxna :))

urtrisk med magsjuka, jag är livrädd när ungarna har det! hade oxå kunnat betala för magsjukevaccin!

OttoPippi sa...

STACKARE!!!!! Förra vintern drabbades vår familg fem (5!) gånger av magsjuka. Så jag vet hur ni har det.....

Frida och Pricken sa...

Jag skulle också betala dyra pengar för ett sådant vaccin, har precis tillfrisknat från en omgång vi med! :-/

vouffen sa...

Jag får byta karriär och bli vaccinforskare istället ;)

Tisa - ja, det är kul att sticka folk faktiskt ;) !