fredag 10 februari 2012

Skärpning på bloggfronten ;)

Ojojoj! Nu var det allt bra länge sen jag bloggade! Det finns många anledningar till det, men den största är väl att jag kommit i en liten inspirationssvacka. Det i sin tur beror mkt på att en av mina bästa återförsäljare gick i konkurs före jul och jag har fortfarande inte fått betalt för x antal saker som redan sålts... eftersom det sålde riktigt bra på det aktuella stället så är det en ganska stor summa som jag hoppas kunna få en del av iaf via konkursförvaltaren så småningom...
Dessutom har ett av barnen varit sjuk snart ett år och detta tar så klart mkt tid och energi. Plus att lill-prinsen börjat härja vilt här hemma ;) så det blir mindre tid att sitta vid symaskinen.
Men, men, HELT dött har det inte varit på syfronten :) ! Jag har sytt lite till Miniomoa och till Fröjd hantverk, plus till Agnes, Theo och lilla kusin Ebba.


De två seten ovan finns till salu på Miniomoa i Kumla.
Superhjältetyg från Jofotex, stjärnor från Liandlo och velouren tror jag är från Ohlssons eller om det var S&S...


Och så Theo i ett par guldlockbralls :) ! Kusin Ebba har ett par likadana, de var obeskrivligt söta när de kröp omkring tillsammans i likadana byxor och svarta bodysar <3 ! Tyget är från Liandlo. Underbart gulligt!

3 kommentarer:

katta sa...

Jättefina kläder, jag hoppas allt ordnar sig med barn och betalning.

MiMeLin sa...

Så fina kläder! Håller tummarna för att barnet blir friskt snart och att du får dina pengar.

vouffen sa...

Tack snälla ni :) ! Ja, han får behandling men det går typ 2 steg fram och 1 bak... men bättre det än bara bakåt iaf...