söndag 5 juni 2011

Napphållare och dockbyxor :)



Första napphållarna från vouffen har sett dagens ljus :) ! De var jätteroliga att sy, kul att göra nåt nytt! Några ligger ute på tradera, de andra får vi se vart de hamnar.



Häromdagen ville Agnes ha lite byxor till pojkdockorna Olle och Olle, de är tvillingar, på bilden ser ni Olle visa upp ena paret. Den andra Olle ville inte vara med på bild, men hans byxor kom med iaf.
Eget snabbritat mönster på en höft som funkade rätt ok, stjärnvelour från Ohlsons tyger och elefanttrikå från Jofotex.



Och sist men inte minst lille Theo... ja Theo, inte Thea ;), men han fick vara provdocka för en liten singoallaklänning/blus i rosa fordonstyg från mjuka tyger. Jag testade ett nytt mönster jag hittade på nätet för ett par år sedan, minns tyvärr inte varifrån, men man bara klippte ut fram- och bakstycke mot vikt kant enligt en skiss, sen gjorde man likadant med ärmen, fast lite mindre bit... dålig förklaring kanske... ska se om jag kan hitta länken... men jag var ju då tvungen att testa på babyn min hur stor den blev :) ! Han drar nu 62-68, så man kan använda den som klänning på en nyfödd och som blus med typ jeans eller tights till från 62-74 ungefär.
Singoallan har lämnats över till en mycket speciell liten bebis som vi väntar med spänning på just nu... :) !


1 kommentar:

Hawk and Weasel sa...

Men hallå där vilken snygg liten bebis!