söndag 12 oktober 2008

Prematurkläder till "Hyr hyllan"

Den här helgen har jag hunnit sy en hel del :) ! Bl a lite prematurkläder i stl 45-50, som ska till "Hyr hyllan"-butiken i Kumla. Och så har det blivit några mössor oxå.






Fyra par små byxor blev det - tandmönstrade (Stof och stil), svartvitrandiga i ekologis bomull, kaninbyxor oxå ekologiska och ett par stjärnvelourbyxor (Malika og rosa.dk).







Och två omlottblusar, en i retrotyg och en i döskallefleece. En singoallatop med Hello Kitty (Fabric fairy) och så två tröjor, en i brun ekologisk bomull och den andra i girafftrikå (Fabric fairy).




Och så sist en av mössorna, sydd i gul trikå från Gittes tygkälla och en brun klöver i velour från Ohlssons tyger. Denna finns på tradera, även en brun ekologisk med grön klöver på.

5 kommentarer:

Jes sa...

Så mycket fina kläder!!! Mina favoriter blir nog den orangamönstrade omlott klänningen och mössan med klöver :)

Anonym sa...

Du syr mycket fina kläder!! En fråga bara: vad kostar det att beställa hem tyger från malika og rosa? Mvh Camilla

vouffen sa...

Tack :)

Camilla: Det står på orderbekräftelsen "Betalningsgebyr" 17.23 och "Forsendelsegebyr" 120.00, det är i danska kronor, blir lite mer i svenska. Så det var det som frakten gick på. Det kostade med andra ord en del... men o så underbara tyger :) ! Det var väldigt snabb leverans kan jag tillägga.

Anonym sa...

idag kom tygerna till mej :) TACK! monstrena är jättefina och färgerna är helt underbara! mycket finare i verkligheten :)
mössan med klöver är verkligen jättefin!!!

Anonym sa...

Guuu vad bra med en hyrhylla! Det var toksvårt att hitta prematurkläder som man ville sätta på sin lilla. Nu kanske inte just VAD man satte på för kläder var det viktigaste just då, samtidigt som man ville myspysa.