fredag 20 mars 2009

Massa kläder som legat obloggade ett bra tag...

Puh! Mina pojkar har upptäckt hur kul det är att chatta... så det är inte så ofta jag får sitta vid min dator numera... ;). Men idag har jag ledig dag och de är i skolan, så NU äntligen ska jag blogga om en massa sytt senaste tiden!
Först ut är ett gäng kläder som jag skickat till barnklädesbutiken HERO i Gnosjö! Några av plaggen kommer även att visas upp på ett par mässor som butiksinnehavaren kommer besöka nu i mars.
Det randiga tyget, velouren och elefanterna är från Stof & Stil, det blommiga och svamptyget från The fabric fairy och jeanstyget från Ohlssons tyger.
Sen fick jag en rolig beställning på mössor till mamma, pappa och barn :) ! De två översta är föräldramössorna och de tre undre till sonen. Svart och vit trikå från Stof & Stil, flygplanstyg från Fabric fairy och döskallar från Bingerts.

Min lilla dotter har växt!!! Plötsligt flaggade hennes bruna "kokalal"-byxor med knyt på axlarna och overallen hon hade började bli kort i livet. Så det var bara att ta lite mått och sy nytt! Enfärgad velour från S&S, randig velour Fabric fairy. De bruna blev lite stora, men då håller de ju desto längre! Sen gjorde jag muddar i bensluten istället för utsvängda ben, då gör det inte så mkt att de är lite stora.

Och så ytterligare en beställning, denna gång till en mor och hennes lille son! Jag tror jag köpt samtliga tyger på S&S.

Sist men inte minst har jag ett byte på gång med tisa :) ! Hon virkar ju så härliga mössor, så jag önskade mig en sån i utbyte, titta gärna in på hennes blogg och beundra dem!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

vad mycket fint du har hunnit med att sy!!! längtar efter mössorna, särskillt hampus kommer bli så glad :) dim mössa är postad och kommer på tisdag =)

Anonym sa...

barnen blev sååå fina i sina mössor =) blogar om det ikväll =)

Therese sa...

Efter jag lagt min beställning länkade jag hit och visade flygplansmössan på min blogg! Hoppas det är ok?! Du är verkligen duktig!

Doris_Assar sa...

Vad mycket fint du sytt! :-)

Strumpetossa sa...

Såå mycket fina saker!!