tisdag 16 februari 2010

Det blidde en tröja till mig oxå :) !

Har nääästan sytt klart beställningen som ska till USA :) ! Här kommer en bild på tröja o byxa, tror dessa är stl 80 om jag inte minns alldeles fel.
Sen blev det faktiskt en tröja till mig själv av bara farten... jag hade ett nytt mönster till den största stl:en jag skulle göra, 122, och ritade av det osv osv. Men sen när jag började sy tyckte jag det såg lite stort ut för att vara 122... när jag sytt färdigt var den märkligt lik mina egna "topar" i stl... så jag provade den o den satt som en smäck :) ! Tycker den blev riktigt 70-talsretro, speciellt med de gröna muddkanterna :) ! Så det blev till att ändra mönstret så det blev en "riktig" 122:a istället. O så fick jag mig en ny tröja helt oväntat :) !
Har även blivit lite mer som ska till cbkids, ett gäng moln- och tågmössor samt dessa haklappar i vaxduk. Prickigt o rödblommigt från Stof och stil, gråblommigt från Ohlssons tyger och döskallar från... ja... det var nog Calletex.

5 kommentarer:

LizA sa...

Snygg tröja och modell! Nästan så man skulle göra en till sig själv, fast sambon skulle väl få dåndimpen ;-)

OttoPippi sa...

Helt grymt att det blev en tröja till dig bara så! Helt grymt att göra tröjor till sig själv i dessa tyger. Det måste jag börja göra med vilje! Min sambo skulle inte få dåndimpen alls. Han är van :-)

Hello sa...

Den sitter supersnyggt!

Anonym sa...

Hej hemliskompis!
Jag har inga ursäkter, bara förklaringar varför jag ännu inte skicka ditt paket. Tidsbrist, familjetid, mycket jobb m.m. Ber så mycket om ursäkt. Ska spurta på som bara den och får säkerligen iväg det under helgen. Kommer säkert med en bonus som "plåster" på såren för att du fått vänta. Ha en bra vecka:) hemliga Arne hihi

Lottaspace sa...

Den blev ju jättefin! Tur att det gick fel! Jag ska nog också få något kul i de fina tygerna tror jag!