tisdag 26 januari 2010

Ekologiska muddjeans :) !

Har länge tänkt o velat sy mer i ekologiska tyger och har nu äntligen kommit över en hel fina eko-tyger :) ! Till dessa kläder har jag även beställt nya namnlappar, gröna med vit text "vouffen eco" efter förslag från min son Emil, som för övrigt fyller 11 år idag - grattis Emil :) !
Denimtyget till jeansen på bilderna kommer från Sonjas textilateljé och muddarna från Nimana - jättefina tyger :) ! Modellen är mitt vanliga byxmönster i stl 92.



Sen har jag beställt hem av jnydesigns helt uuuunderbaaara molnvelour! Köpte röd, brun och rosa, men är nog allra mest kär i denna röda. Färgen är så perfekt röööd o till de vita molnen, ja, jag bara älskar detta tyg! Har även sytt två par byxor, men de har inte fastnat på bild ännu.
Mönster eget, namnlappen är oxå i ny variant, svart med vit text "vouffen". Kul att förnya sig lite ibland :) ! Den lilla modellen är min plutta som nu för tiden har svårt att bara stå o bli fotograferad helt lugnt o stilla... på ena bilden med jeansen var det nån dans på gång, här nedan är hon "cooling" med kycklinggryta i mungiporna och är det inte lite i pannan oxå... :D ?!


2 kommentarer:

Anonym sa...

superfina jeans!!!

Cilla och Henka sa...

Jättefina byxor, ser sköna ut.