onsdag 10 mars 2010

Hemlispaket :) !

Nu har mitt hemlispaket anlänt, tyvärr har jag inte kommmit på vem min hemliga vän är, så du får gärna lämna en kommentar o avslöja dig :) !



Paketet innehöll en tunika till Agnes, ärtpåsar (som faktiskt blev jättepoppis hos äldste sonen :) ! ), actiongubbar, mönster på solhatt, lila kantband, lila o svarta knappar, ett scrappat påskkort, lila trikåtyg med blommor, frön till våren och mini-Tobleronisar att smaska på :) ! Som synes allt möjligt smått o gott - tack så mkt!!!

Nedan paketet som jag skickade till Tisa:



2 kommentarer:

Maria sa...

Phu! Vilken tur att paketet kom fram. Det var jag som var sen och sedan pga av ett krångel blev jag dubbelsen, men allt löser sig till slut. Kul att du blev nöjd med paketet. Kom på i efterhand att jag glömde skriva ett "brev" till dig. Men eftersom det var svårt att sy till dina stora killar så valde jag att köpa 2 actiongubbar till dem-vet inte om de var för mindre killar, nåja det var tanken som räknades. Kul att ärtpåsarna=vetepåsarna kom till användning. Värm dem i mikron en kall dag om värm frusna fingrar. Allt väl///M

vouffen sa...

Tack igen :) ! Gubbarna la Agnes beslag på ;) ...
Va kul att det var vetepåsar! Jag visste inte riktigt om det var det eller ärter, men va mysigt, då kan vi värma dom o gosa fingrarna :) !