torsdag 22 september 2011

Body-frossa!!!

Nu när jag äntligen hittat ett bra body-mönster är det så kul att sy bodysar!!! Från Nea nobelle beställde jag Ottobre nr 5/2006, som oxå innehöll massa andra fina plagg. Det enda jag reagerade på var att de är stora i stl. Sydde en första testbody till Theo i stl 80, vilket han snart har normalt sett, men den hade grenen nere vid knäna... annars gillar jag mönstret!

Eftersom jag inte sytt så mkt bodysar förut har Theo lådorna fulla med köpebodysar, så vilken lycka att jag har en systerdotter att sy till oxå :) ! Hon är ett par månader yngre än Theo och första barnet, så där finns det mer tomma hyllor att fylla i bebisgarderoben. Till henne sydde jag i stl 68.


Först, efter bebismammans önskan, blev det en med röda elefanter från Stoff och stil, röda kantband i en tunn trikå från Ohlssons tyger och tryckknappar från Stoff...


... och när jag ändå hade röd tråd i maskinen och Theo och Agnes bestämt sig för att ta sovmorgon blev det en till av bara farten :) ! Underbara rödluvantyget från Liandlo, ärmar och kantband i samma röda trikå från Ohlsson och tryckknappar Stoff.

1 kommentar:

emmys stickning sa...

Vilka fina bodysar, rödluvan tyget är så fint!! Det mönstret är toppen, jag har en liten tjockis så här hemma tyckte jag att storlekarna va helt okej...